Vanaf 1 april gaan we verder onder de naam Rutjes Elektroservice. Door een veranderend beeld in consumentenland en door een toenemende vraag naar specifieke service, is besloten om de bedrijfsvoering aan te passen en daarmee een nieuwe weg in te slaan. Vrijdag 29 maart is de laatste officiële dag dat de fysieke winkel aan de Bronkhorsterweg geopend is. Daarna komen we bij u thuis voor een advies op maat en het repareren van uw defecte apparaten.

Van winkel naar showroom

De bestaande winkel van de elektronica- en witgoedspecialist wordt omgebouwd naar een showroom. Hier kunt u op afspraak advies krijgen met betrekking tot was- en droogapparatuur, koel- en vriesapparaten, vaatwassers, televisies en alle aanverwante zaken. Vervolgens leveren wij de producten en kunnen wij de installatie van de aankoop verzorgen.

Vertrouwde en bekende service

De bestaande werkplaats blijft in tact en zal de basis vormen van de vertrouwde en bekende service. De service die u al meer dan 25 jaar hebt ervaren. Voor reparaties kan u nog steeds bij ons terecht. Hiervoor dient dan wel eerst telefonisch een afspraak gemaakt te worden. Tevens bieden wij ondersteuning met de aansluiting op het nieuwe glasvezelnetwerk in het buitengebied.