Rutjes Elektroservice aan huis

Door een veranderend beeld in consumentenland en door een toenemende vraag naar specifieke service, hebben wij besloten onze bedrijfsvoering aan te passen. Vanaf 1 april 2019 zijn wij in staat om sneller naar u toe te komen en u een oplossing te bieden voor uw probleem. Dit doen wij onder onze nieuwe naam Rutjes Elektroservice aan huis.

Van winkel naar showroom

Onze bestaande winkel in Steenderen is omgebouwd naar een showroom. Hier kunt u op afspraak advies krijgen met betrekking tot was- en droogapparatuur, koel- en vriesapparaten, vaatwassers, televisies en alle aanverwante zaken. Uiteraard kunnen wij ook een passend advies bij u thuis uitbrengen. Vervolgens leveren wij de producten en kunnen wij de installatie van uw aankoop verzorgen.

Vertrouwde en bekende service

Onze werkplaats vormt nog steeds de basis van onze vertrouwde en bekende service. De service die u al meer dan 25 jaar van ons hebt mogen ervaren. U kunt ook nog steeds uw reparaties bij ons aanbieden. Bel dan eerst wel even, want er is niet altijd iemand aanwezig. Tevens kunnen wij u straks ontzorgen met de aansluiting van uw glasvezelnetwerk. Rutjes Elektroservice aan huis staat altijd voor u klaar!